Sunday, September 18, 2011

Tiada lagi Nina In Japan From Youtube

Oh hari ni sungguh menyedihkan. Celik je mata, terus rasa aku la orang yang paling tak berguna. Ape tak nye, semalam tido pukul 6am. Rancangan nye bangun pepagi nak pergi pasar pagi dekat LRT Pandan Indah dengan member. Siap google lagi nak masak ape sebab nanti senang nak beli ape. Gila semangat kan.


Sedar-sedar tadi dah tengahari. Jadah nya nak pergi pasar pagi tetengahari buta. Bukan pasar tengahari. So tengahari ni tak tau nak makan ape. Nak pergi serang jamuan raya kat padang MPAJ kat bawah tu segan pulak. Sudahnya, ngadap tenet la. Harap-harap kenyang secara tiba-tiba.


Tak habis lagi rasa loser di tengahari ahad, tetiba didedejut kan pulak satu berita cam tak best. Bertambah lah loser nya aku rasa. Bagi penagih youtube dan penggila kanak-kanak yang cute, mesti korang kenal dengan Nina In Japan kan. Nah tengok ni. Sumpah sedih.


please la rasa loser lepas tengok ni. taknak loser sensorang.




Ye ye ye..  Kompem papa nina dah tanak upload video dah pasal nina. Nak nangis weh.
Tapi aku paham, nina dah nak masuk sekolah. Nanti ganggu pulak pelajaran dia kalau kengkawan suruh nyanyi lagu The Mochi Song. Better stop awal-awal kan. Ahh buat-buat paham pulak, tadi emo like hell.
Nanti aku dah kawen, dah pregnant, aku nak tengok video nina hari-hari. Mintak-mintak anak aku bijak pandai comel gila babeng macam nina.




Kepada korang yang tak pernah tahu pasal nina comels gilos ni. Eh pelis la weh tengok semua video dia. Kalau korang tak tengok, korang cirit-birit 3 hari.


Kalau rajin pergi lah ushar fesbuk fanpage dia kat We Love Nina in Japan from YouTube <3


nina with papa. ensem nak mati!!! nak cenggitu tapi tanak rambut-rambut kat dada tu boleh? haha





mencuba Google plus. ngehh

8 comments:

hijau lestari said...

Salam,cikmegipama..hahaaa..nice story...TQ sebab sudi parking kat my blog... nice niche...keep blogging

cikmegipama said...

@hijau lestari
wslm. mekaseh jugak. hee. blog ni biasa2 je. ur blog got really nice info. saya sukaaa

Encik Amman said...

ok.. mase tengok vid ni dlu.. i wish had a doter like this. hahaha

cikmegipama said...

@Encik Amman kan kan kan. cik aman carik amoi jepun sowg kompem dapat doter cenggini.

Lan Bingka said...

lain kali pegi je jamuan raya tu, ajak saya sekali..hehe

Nazim Sei Fitri said...

macam to pon boleh rasa loser ke???
ada ke yg lagi loser daripada asik terlepas benda2 penting? *sigh =.="

Red said...

i baca seme entry u.. u ni fun lah :D

Ihsan Arifin said...

papa nina hensem :)