Tuesday, April 12, 2011

aku, universiti dan dot dot dot


DENGAN INI, DIPERSEMBAHKAN LOGO UNIVERSITIKU TERCHENTA






ye. kini aku bergelar pelajar universiti.
 hebat kan nama universiti aku. lecturer-lecturer universiti ni pun sumpah hot giler.
cepat-cepat la apply masuk sini sebelum aku rembat semua lect. hot tuh. haha.

tapi, memandangkan aku pelajar baru, terpaksa lah buat esaimen.
esaimen senang je kot. ala-ala ice breaking lah.
mari kawan-kawan kita lihat,
esaimen-sumpah-gile-senang-sambil-makan-megi- pon-boleh-buat



LETAKKAN BANNER UBM DALAM ENTRY ANDA
done!


NAMA ANDA DAN NAMA BLOG ANDA
nama saya dalam ic fotostat ialah cikmegipama.
nama belog saya pulak diambil sempena nama ic fotostat saya.
cikmegipama suka makan megipama. *err..baru reka*


SEJAK BILA MULA BERBLOG
november 2010 rasanya. baru buat dua entry da malas sebab takde 
sokongan moral suami dan anak-anak. *tipu*
then, aktif tak aktif since febuari 2011 sebab bila fikir balik,
baik ngadap lappy buat belog dari lepak kat kedai mamak buat ketupat.


APA PANDANGAN ANDA MENGENAI DUNIA BLOG DARSAWARSA KINI
agak mencabar soalan ni. bagi pandangan saya, dunia belog da macam jadi dunia kedua.
ada masyarakat yg tersendiri, ada negeri, rumah, yg tersendiri.
macam-macam jenis orang, macam-macam ragam.
apa yang menarik, kita boleh tengok the other side of a person through his/her writing.
blogging is super COOL!


PANDANGAN ANDA MENGENAI IPTM (institut pengajian tinggi maya) PERTAMA INI
fuhh, kene kipas abes ni.
again, IPTM is super COOL!!
insyallah, iptm dapat membantu saya menjana ilmu pengetahuan
 yang cetek lagi kurang berinformasi ni dalam dunia belog.
owh, dapat jugak berkenalan dengan abg dan kakak fasi yg hot lagi mengancam.
tidak ketinggalan, dapat menjana ilmu dan menjamu mata melihat lecturer engseng yang mengajar di hadapan.
sekian.






*dalam bizi2 final exam ni, sempat gak aku apply masok U. biase lah, orang tamak memang macam ni. sekian*



22 comments:

Nazim Sei Fitri said...

wah..cik megipama dah apply universiti..sempat lagi to update blog waktu busy exam nih haa..

sy x dapat la nk mohon u ni..sebab credit hour x cukup.. i mean follower..haha

cikmegipama said...

hey boleh la..cepat2 apply.
tarikh tutup apply U ialah 13april2011..so kemon kawan2~~

Ihsan Arifin said...

study lah ! cikgu buang kolej kang HAHA ;D

javanese DOVE ! said...

MEGIPAMA...u pun daftar unibersiti sama dgn i.
semester i short sem kt UBM ni.
jom la kita usha2 lecturer UBM!

hahaha.

Noor Aqillah Majid =) said...

nak apply U neh jugak! haha. tp tataw syart2 nye plus nak submit url entry dimane. har har!

cikmegipama said...

CEKGU IHSAN..garang ah cekgu nih.yela2..g study la ni..


DOVE..iye..yey ade geng.jom kite g kelas sesame..


NOOR AQILAH..jom join masok U. kelik kat link tuh, nanti tau la nak masok camne. cepat2..sebelum 13 april!!

Ihsan Arifin said...

haha bagussss. mcm ni lah ciri2 pelajar cemerlang ;D

cikmegipama said...

CEKGU EHSAN..doakan anak muridmu ini berjaya dalam exm~

shark said...

waaa..
cmbest jer U nie..
kalu masuk skang sempat lg jd senoir nie:p

Ihsan Arifin said...

haiyaaa bukan exam je cikgu doakan trus bjaye dlm idop okay :)

Nizam said...

singgah dari UBM.... jenguk2 blog nizam yer... hehehe... :P

cikmegipama said...

SHARK..meh la join, sempat lagi..


CEKGU IHSAN..terharu...uwaaa..*nanges hentak kaki*..



NIZAM..hehe..baik..nantikan kedatanganku~

Luna Chempaka said...

kita satu kelas eyh? :p

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja student UBM juga


100 Blogger diperlukan

Ihsan Arifin said...

adoyyy sakitnye kaki hentak2 kaki ;D

apik pehe said...

yahhh..xder ajak apik pon masok U..huhu

cikmegipama said...

alamak..ade owg majok..jom apik masokk!!

syairahmohdanuar said...

haha.comel lah awk nie buat entry mcm nie >.<

cikmegipama said...

sebab saya buat entry ni sambil buat muka comel..haha

taufiq helios said...

datang tanda asgment :)

AM said...

saya nak masok UBM neh jugak .cane eh ?