Saturday, April 9, 2011

mari mandi bersama saya

oh hye readers. aku tengah 'take 5' ni. jap lagi sambung study balik.
saje nak melepaskan gian nak bercerita.
hari ni ada satu perkara pelik yang berlaku.


malam tadi aku study sampai la pukul pagi. *saje nak tunjuk aku ni rajin
aku da niat tanak tido. 

tapi syaitonirrojim asek duk bergayut je kat mata aku ni. berat aihhh!!
terpakse la tutup mata ni. haisyy~

pagi tadi bangun ade la dekat tengah hari gak la. so bukan bangun pagi la ye.
aku gagahkan diri jugak tuk bangun. pastu laju-laju pegi bilik air nak mandi bile fikir yg aku tak abes study lagi. adehh... -___-"

mandi punye mandi, syampoo rambut.
sambil berangan. *ye.ini hobi semasa mandi
aku pon berangan la nak study ape pasni, recall balik nota-nota aku yg hilang tu pegi mane, pensel picit aku sape curik, hari senin pekse ape, berangan kawen dgn lecturer ceutics aku yg enseng..

pendek kata, semua yang aku berangan semua psal exam. 
dasat tak dasat aku nih. bajet pelajar cemerlang.

sambil-sambil berangan, sambil shampoo badan,
lalalala..*nyanyi sket

"apesal la body shmpoo ni tak banyak buih" jerit aku dalam hati


pehh!! sekali aku guna shampoo rambut rupenye.
abes satu badan aku lumur. demm




**berangan la lagi weh mase mandi, pasni ubat gigi lak jadi pencuci muke.
mau teBAKO muka kau**




39 comments:

Nazim Sei Fitri said...

mandi sambil berangan sangat bahaya la..itu nasib baik guna shampoo, kalau guna ubat gigi entah apa jadi..hahaha

JAY said...

habis ah lebat bulu badan mu.. hahaha!

Bro Azqar said...

huaaahhahaa XD.. waww stdy smpai pukul pagi lalalaaa~~

cikmegipama said...

NAZIM FITRI- ye, sangat bahaya tapi seronok. sekian.haha

cikmegipama said...

JAY @ MAT IJIN- bongek. pelempang nak? ko tuh banyak bulu. berjambang!! huduh!!

cikmegipama said...

BRO AZQAR- yeah bro. dari pukul malam sampai pukul pagi..pukul!! pukul!! haha

! Sam Posmen ! said...

aiseh! ni teringat dekat sape hah? nasib baik shampoo kat badan. kalau buat gosok gigi mesti bersinar putih nanti kan. hehe

cikmegipama said...

SAM POSMEN.. teringat kat SAM POSMEN laa..haha

! Sam Posmen ! said...

haha. apsal post dekat sini. kan dah terkantoi. malu la

javanese DOVE ! said...

HAHAHA.

ME TOO!

PERNAH SEKALI TU,NK MNDI..
AMK BERUS GIGI,AMK CLEANSER LTAK KT BERUS GIGI..
TAPI TAPI TAPI..NASIB BAIK T'SEDAR!

TERUS GELAK SORG2 DLM TOILET!
haha.

:)

cikmegipama said...

SAM POSMEN..kite pon malu gak la..teringat kat sam posmen. bia nak cakap gak. bagi sam posmen pemesss..haha

cikmegipama said...

DOVE.. haha. lawak la..bahaye tol. so conclusion, kite tak yah mandi la nak? haha

apik pehe said...

syampoo rambut sapu kt badan?haishhh..abes la bulu roma dia lebat kat badan,,,haaaaa

cikmegipama said...

APIK..tu lah pasal. camne nak buat nih!! haha

Sogeking Kun said...

owh eh, tak boleh eh pakai syampoo rambut letak kat badan? aku selalu je. dah alang2 kan, amik buih yg kat rambut pakai kat badan. jimat pun jimat. haha.

snf said...

nice header lah!.:-))

Rafi Nilhan said...

haha.. berangan punya pasal la tu..

cikmegipama said...

SOGEKING KUN..haha.ko laki memang la tak kesah. chemical shampu gn chemical body wash lain weh!



SNF..terima kasih cayang~


RAFI NILHAN..berangan baik untuk kesihatan!

Sogeking Kun said...

laaa..ye ke?..tapi tak pe je kan mandi pakai syampoo rambut? heh~

cikmegipama said...

SOGEKING KUN..haha.dimana ada kemahuan, pon boleyy, bedal saje!!
yg penting jangan tak mandi langsong!

man said...

kalau dah hobi berangan masa mandi... boleh berulang lagi.

cikmegipama said...

MAN..haah. camne tah nak buat.

shuhadah azhar said...

singgah jap..sgt cool post anda <3 like it..rerajin ziarah saia!!

haneyzatul.amira.amran said...

haahahaha, mmbe hani penah gosok gigi pakai pencuci muke!
sbb mamai pagi2 :P

noornazuha said...

lawak lawak..heheh..saya penah gak silap syampu guna conditioner kat otel.sbb botol mcm nak sama..hehehe

apik pehe said...

hahhaa..yah..da lebat belom bulu2 roma kt badan?hahahaha..jangan lebat tempat lain dah la yah

cikmegipama said...

SHUHADAH..maceh!! ye mesti singgah.


HANEYZATUL..haha..bahaye tuh~


NOORNAZUHA..tu lah..penah gak kompius kalo kat otel~ hee


APIKPEHE..kalo lebat pe susah pik, shave aje lah~~ haha

dwaty said...

hahahha... tu ar berangan jer... hehehehe...

Ihsan Arifin said...

jum bazir air macam cikgu ;D

apik pehe said...

hahaha...yah ni..kalo ader shave xper la..cuba kalo xder shave..mau panjang kat situ..hahaha

Henry Zackery said...

berangan lagi kan da salah shampoo.. hehe.. tajuk macam ajak mandi same je :P

Lelaki Oh Lelaki

cikmegipama said...

IHSAN..baek cikgu.menurut perintah!..


APIKPEHE..ha, panjang kat mne? apik pervert!!!


HZ..minggu2 exam memang otak x berfungsi sangat. haha. jom la mandi same. g gambang waterpakkk..

shark said...

hahaha
kuat btuil berangan nie ek..

cikmegipama said...

SHARK..tu la pasal. bala..bala..haha

apik pehe said...

adehhh..kena dah..mane ader pervert laa..open minded ni haaa..hahaha..

Rahmad said...

berangan tyme mandi macam best lh pulak kn..

nnt aku try buat ujikaji ni kat bilik mandi..hehe

cikmegipama said...

APIKPEHE..ceshh.ni la anak muda zaman sekarang. isyy!!! haha...


RAHMAD.. silakan buat experiment..mne tau jadi lagi dasyat..leh kite geng..hahaa...

AM said...

jom mandi bersame same .bia syampookan ,u berangan laa sampai i habis syampoookan :)

cikmegipama said...

AM...ngee...malu lah..hahaha