Wednesday, March 30, 2011

JOM MAIN NAK??


hye semua~
maaflah aku agak bizi lately, esaimen belambak. final lak nak dekat dah.
so, memandang kan aku rasa berdosa lama tak update,
aku hadiahkan korang entry ni.

ok. seperti yang korang sedia maklum, fesbuk sekarang da macam2 application yang ade.
da naik pening kepala aku. yang terbaru polling. alaa. yang jawab2 soklan tuh.
tipu la kalau korang tak pernah terlibat dgn bende ni kan. haha
aku suka kot men mende alah ni. ada satu blog ni kutuk2 gak la bende alah ni.
tapi bagi aku, it just for fun!! pe salah nye.

tapi ada bende jugak yang aku tak suka fesbuk sekarang ni.
MEMORABLE STATUS UPDATE!
pehh, lam hati aku cakap, pehal weh nak ungkit citer lame?
kalo boipren baru tertengok memorable status sal awek die dedicate kat boipren lame,
tak ke sentap hati mak nakk~
tak patut. tak patut..* geleng2 kepala



*kelik kalo nk tgk

see guys. sape yg suke? sape suke die gilo!!


ok. this is the fun part.
sekarang fesbuk kan leh tag kat comment kan, i think that's cool. kenapa?
sebab kami, aku dan rakan2 buat bende tu jadi super cool.
first, korang kene lah like bende2 alah seperti ape aku buat ni.




ye. aku sangat digelar cik annoying dengan meng like semua bende alah ni.
hey, who cares? fesbuk ialah laman sosial. so camni lah cara kami bersosial dengan fesbuk!!

lepas korang like ape yg korang nak, leh la maen bende yang me'lagha' cam kami maen!



*sila kelik




*sila kelik


ye macam budak2 tak baligh lagaknye. nak buat cmne abg akak adik oi, 
ni jelah cara kami nak entertain diri sendiri.
nak tgk maharaja lawak, TB pulok takde kat kondo kami ni.
 -___-"

pape pun, sies it's super fun!! 




***aha. kawan, kite mungkin tak rajen update pasni. ye kite malas. eh bukan!!
kite bizi. pelajar cemerlang la kata kn~
final da dekat. doakan kite ye. mekaseh!
doakan kite dapat siapkan esaimen sebelum due date jugak tau!
eh dan jugak, doakan kite menten cantek selalu. mekaseyyy!! ahaha***

17 comments:

Bro Azqar said...

blajjoo!!!! HHAHAHAaaa xjg seronok2 ngn fb jew :P

cikmegipama said...

baekkk bosss!!!
banyak blajo kang leh jadi gilakk tau~~ haha

apik pehe said...

isk3...udah2 ler tu..pok pale kang

cikmegipama said...

pok ar kalo brani..pok apik pulak kang!!

starzieti said...

haha ! kelakar la korg. rajin berkomen-komen.

cikmegipama said...

azie..dak2 ni sume masok air..tu yg jadi camtuh~

apik pehe said...

eleh yah ni..p la stadi..haishh..

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Henry Zackery said...

fesbuk da makin upgrade da, skrg pun da mcm ala2 twitter sket kan..

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

Khuzrin Kamarudin said...

Fesbuk... fesbuk.. fesbuk... hahaha...

kamu comel laa.. <---tetiba..

cikmegipama said...

blade edge mekase..sure! jenguk belog kamu~~

cikmegipama said...

HZ, haah..kadang bes kadang tak bes..yg penting dapat kenal gn HZ kat fb..wakaka

cikmegipama said...

KHUZRIN..hehe..pesssboook je koje nye..hey awk ensem lah.*tetibe

Ihsan Arifin said...

haha lagho lagho kite bako je fb ;D

cikmegipama said...

ihsan..awk bako dulu fesbuk awk..baru kite ikot bako same.

ade bran? haha

Ihsan Arifin said...

haha tade bran ;D biaq pi lah kat oqang len nak bako haha

fadhdeela said...

FB kadang2 melekakan tau..lama xlayan game kat FB :P

Meh sini: Video:Ratu Cantik Mak Nyah di Malaysia!