Monday, March 14, 2011

mari BURGEMBIRA @ BLACKSTONE


baiklah, hari ni semangat nak tulis entry sebab esaimen da siap, mood pun da kembali ke pangkal jalan.
before dis mood agak melayang sebab mak tak bagi balik.
bukan sebab ape, mak ingat kan cuti lame, upenye balik ujung minggu je,
sebabkan kesian kat anak dia yang cantik baik ni, mak tak bagi la balik. takut penat katanye~

sedih wooo, aku da sampai demam2 segala nih.

eh2 tadi abah tepon ajak balik. haha. hepy hokeyy. so, balik pahang minggu ni. yeayy!! 

oh kamu2 sume, selain family yg kurindui,
aku rindu satu bende ni. lama tak pekena wehh~




ini burger ikan ye kawan2. sangat sedap dari burger ikan mekdi.
tapi, bukan calang2 burger, ni namanya BURGERTAHH

tak caye?


amek kau!



tak nampak? kelik lah gambo

ni menu2 kat burgembira blackstone nih.
ade BURGEMBIRA, BURGERLAKK, BURGERTAHH, BURGERMAA, BURGERGORR
eh banyak lah. unik kan name die, sedap pulak tuh!! kat kuantan ada dua je kiosk nye.
harga sangat2 lah berbaloi nyah oii, aku? dapat free je. kawan aku yg buatkan. haha.



sahabat dunia akhirat, si baju hijau mr. zaid keroo. baju oren tokey burgermbira, mr. tak ingat nama.



ha..lokasi nye, dekat je dengan umah aku. 


PANTAI BATU HITAM (sounds pelik) 
err.. atau lebih lebih dikenali 
BLACKSTONE BEACH (much better)
tengok gamba pon da tau dapat nama dari mana.
pantai lain aku tak penah nampak lagi kot ade batu camni.





bersama kawan2 se lepaking~
hadoyy..rindu nak lepak sini. 



so, sesape yang duk pahang aka kuantan, roger2 lah! moh la kite lepak sesama sambil pekena burgermbira.
*kesat air lior mleleh. teliur wehh!






11 comments:

sumaiyah mokhtar said...

ouhhhhhh i penah rase, memang superb gila lah kan?huhu bila u nak belanja i pulak? :)

cikmegipama said...

sangat bes..murah lak tuh.
datang black stone roger lah..i banje u ye yunk~~ hee

Cik Eliza said...

daging burger boleh tahan sampai 4bulan,

bayang kan , kalau dia ada kat perut kita, haha

bak sini lahhhh burger tu, ngeh3

FarhanaLicious said...

burgermbria. hahha. kretip betul dorang tu. huhu

cikmegipama said...

cik eliza, tapi bende tu gak kite suka kan? hehe..moh la datang pahang~

cikmegipama said...

farhana..baca nama je da sronok, rasa die lagi sronok tw~ hehe..

apik pehe said...

alaaa..yg dekat dengan bandar kuantan ader?apik nk try la

starzieti said...

kite duk kuantan jugak. meh meh lepak kat mega sambil lawan boling. hehe

cikmegipama said...

apik..ade satu lg kat air puteh. dekat la gn apik.

starzeti..jum ah..hehe

dwaty said...

wah best nya... hari tu p pahang kat raub jer... kuantan tak p lagi.... teringin wei... last week plak nak p cameron tp member ckp skrg musim hujan so, takde ape2 bleh p... huhuhu

cikmegipama said...

meh la dwaty datang kuantan..kite jalan2 kat pantai meh.lg bes dari g cameron~