Thursday, March 17, 2011

BUKAN SENGAJA NAK MENCARUT


baik. ini entry ringkas dan padat. sebab aku da sesak nafas.

tadi aku kupas udang, bau leh tahan bes. cita-cita nak buat cucur udang. 
chef hari ni. cikmegi dan babik (sokmo!)
so, da gaul2 sebati segala, aku tengah tunggu adunan tu berkembang maju 
sebelum aku campak lam kuali jap lagi.

so, cepat2 basuh tangan sebab da tak sabar nak on9. ade berita hot.
ceshh, bau udang best tu still melekat kat tangan aku.
ahh lantak. malas nak layan. terus duk kat meja study dan on lappy. bukan setadi kay

ok cam biasa. bukak fb, belog.
'oh ade orang jalan kat belog aku. mari terjah mereka balik" kata aku. poyo.

aku mula rasa tak selesa. pening. loya. nak muntah. SERIUS.
aku tak pasti kenapa. kene toxicity udang kah?

tak mungkinnn...
tapi ada bau. macam familiar. siyes familiar.

aku angkat ketiak dan bau. "bukann"
aku angkat kaki. "ni pon bukan"

aduhh.. makin pening kepala aku. tapi semangat nak berjalan kat belog,
mengatasi segala2 nya.

"pehh..tak tahan aku. mau mati camni!!" ujar aku tanda da give up!

sekali aku terpandang bawah!!

"pheww..ba#$%^&3^%!!!!!" maaf. aku mencarut.



PEHH!!! SKALI KASUT BABIK KAT BAWAH!!!
sumpah busuk. pehal babik, kau letak kasut pekasam kau kat meja study!!

sampai hati kau nak bunuh aku dalam diam-diam.
xpe2..ade kereta ade bas.......

sumpah aku tak dapat berfikir dgn betul skang ni. rasa cam @#$%^&!!!!!!!
ok bai.


5 comments:

amy syifa said...

hehe..kesiah!
babik tuh sape?

amy syifa said...
This comment has been removed by the author.
sharifahzakiah said...

errrr ~ ape tuh cik megi ??? huhu

cikmegipama said...

amy..babik tuh osmate (bukan nama sebenar). membe rapat. prangai cam hampeh. tapi bes.hahaha..

cikmegipama said...

zakiah..kasut lah.sumpah cam haram bau die. campak jejauh da tadi. ade ke patut letak kat meja study. kalo wangi xpe gak.haha