Friday, March 18, 2011

SUGAR GLIDER idaman kalbu

PENGUMUMAN!!!!!!!

AKU ADA HAJAT BESAR. maaf. ter capslock pulak.
korang boleh tolong aku tak?





aku teringin binatang (sugar glider) ni SANGAT
aku sangat lonely. dan aku nak amek binatang ni jadi pakwe aku.







kalau boleh nak yg kecik tenonet camni.



ade sesape nak jual? or kenal pet shop mane2 yg ade jual?
jangan memahal sudah lah. kalo nak bagi free pon boleyy.



p/s: sangap kat binatang ni. peliss tolong aku..


10 comments:

apik pehe said...

hahaha...ader plak nk haiwan ni jadi pakwe..haishhh...

cikmegipama said...

yela..sronok kot..leh simpan lam poket je..leh buat jd pakwe.

FarhanaLicious said...

sama la. teringin gak. tapi harga dia mahal kan. kalau macam kucing, leh jumpa kat tepi jalan je kan ke best.huhu

syairahmohdanuar said...

cute sgt kann??haish -___-'

cikmegipama said...

farhana..haah kn..bile tah bleh dapat~~

cikmegipama said...

syairah...meh la beli kalo cute..hahaha

Henry Zackery said...

comey nye... tuan die.. :P

Namaku Kini Sebaris BEN ASHAARI

uhooi said...

salam kenal...
kunjungi juga blog kami di
http://uhooi.blogspot.com/

aida4eva said...

beli lah :) dekat pet shop kan byk. ari tu tgk rm25 sekor. comel. tp aida tak minat lah sebab org kata dia ske kencing merata2. huhu. bek bela kure2 :)

cikmegipama said...

aida..huh..ade ke harga rm25?? harga paling murah pun rm200..pet shop mne tu aida?