Sunday, March 13, 2011

esaimen ku yang cantik~


sumpah kali ni memang entry merepek. sape nak baca sila baca. sape taknak, aku tak paksa.
sebenarnya aku da homesick gile babeng.
da lama kot tak balik umah since cuti raya cina hari tu.
minggu lepas nak balik, tapi ade lak bende menghalang.
minggu ni nak balik, pun ade bende menghalang.
semua sebab benda alah ni!!



punye lah hepy adik aku dengar aku  nak balik minggu ni.
tuptup, hampeh.
aku col mak aku cakap tak jadi balik.
perasaan? erm, toksah cakap.
fuhh..tsekat2 cakap dengan mak aku. *sebak dada aku skang wehh
sory mak, bukan yah tak nak balik...........


punye lah penangan bende alah tu, aku dan kengkawan cuma mandi sekali sehari.
dan kadang2 tak mandi langsung. hebat kan? da macam kera je

"eleh, macam kau je ade esaimen? aku ade gak,leh je balik,normal je idop"

ye aku tau. bukan aku je. tapi aku tau kalau aku balik, kompem2 bende alah ni takkan siap.
nak men beskal dengan adik lagi, nak men masak2 dengan mak lagi, nak men kungfu2 dengan abg lg, nak men mekap2 dengan akak lagi,
so camne? memang takkan siap lah kan?!

so, better aku duk je sini, ngadap esaimen yg best nih.
nasib baik aku ada kengkawan yg memahami, yg gojes, yg senget, yg sangat2 memenuhi citarasa lah!
*korang jgn nak kembang idong 

erm, tu jelah. nak sambung tido buat kerja!! thanx sudi baca luahan perasaan. uwekks~



p/s: nekad! minggu depan nak balik!!!! mak...rindu......='(



10 comments:

sharifahzakiah said...

hehehe kcian nyee . umah ktne ? kte pon nk blik gak ni . wuwuwu T__T sdehhh :'(

cikmegipama said...

kalo kesian jom nanges same2..sobss..
kite balik pahang. jom ah ikot~

sharifahzakiah said...

kite pun blik phg . awk duk mne ?? huhu blaja mne ??

cikmegipama said...

kat gn area balok..
blaja mne? heh..rahsia..

sharifahzakiah said...

awk bia btol ??? balokk ??? balok mne ?? huhu kite duk ctu jugak laaa :) huhu ehh nk rhsie2 lak dye ..

cikmegipama said...

tapi bkn exact balok..
antara balok gn beserah..yg tengah2 tu ape? haha..situ lah.
duk balok ape?

FarhanaLicious said...

yeah. rindu mak juga. cuti raya cina aritu tak balik pun. sedih nyaaaa

cikmegipama said...

yeke farhana..
sian nye..jom ah balik kampung jommm!!

Nurul Iman Rosman said...

alaa. siannye. nasib baik sy mmg study dok umah ngn family. hehe!

cikmegipama said...

yeke iman..untung ah..
homesick nehhhh!! aghh~