Friday, March 4, 2011

CONTEST : JOM COVER MULUT!


ha ini ada satu contest best. disebabkan cikmegi tak penah masuk contest so tak penah la menang. so, cikmegi nak try contest ni. untung2 dapat webcam 5.1 mp tuh. dapatla cikmegi camwhore sampai letup2 lappy ni.

senang je nak join. contest ni dibuat sempena besday belog cik adik molek ni. kalau korang nak join moh la kelik sini.  


so, ni lah gamba cikmegi. meh vote ramai2. eh, ade vote2 segala ke? huh.
.
.
.
.



ok tak ok? ngeh3




so, cikmegi nak suruh budak2 ni join gak



10 comments:

sharifahzakiah said...

comel comel :) ttup mlut sbb bau busuk ke 2 ? hikhik ^^ nway , comment2 n follow cni :)

Cik Eliza said...

goood luckkkkk!

:D

Halusinasi said...

macam tahan gelak lak^^
semoga berjaya dear..

salam singgah dari penganjur contest^^

MegiPama said...

hehe..memang ngah tahan gelak nih.

sharifahzakiah: tu nga tersengih ttup mlut. haha

cik eliza : meh la join same~

Nazim Sei Fitri said...

tutup mulut ada sebab..LOL

apik pehe said...

haha..macam2 perangai la cik yah sorang ni..xper2..menang nanti belanja apik yer

MegiPama said...

nazim: jgn macam2 ey lu!!

apik: leh je apik. kite dekat je,, leh banje apik mkn tomyam. wakaka~

!nn RiZzNy said...

wes,aku surrender lah..
tak jumpa ttp mulut,jmpa gambar ttp hdg je..
haha..kalau dpt hadiah t aku boley r pnjam..wakaka~

MegiPama said...

bongekk..amek lah gmbau skarang~

Nazim Sei Fitri said...

lalala~