Friday, April 22, 2011

ucapan pharmacist terlampau


hey kawan-kawan. kita ada benda nak cakap,
-
-
-
-
-


pomPOMpom!!!
MERDEKA


ya. aku sudah selesai menjalani roda-roda kehidupan yang agak menyiksakan selama 2 minggu. terima kasih kepada tutor-tutor dan lecture note yang banyak dan tebal yang telah banyak membantu untuk menjawab exam dengan jayanya. 


terima kasih juga kepada laman Youtube, kerana banyak memberikan hiburan untuk menceriakan kami sepanjang 2minggu penyiksaan. kepada maharaja lawak, kami dah khatam dialog-dialogmu untuk dijadikan bahan untuk membahan orang.


juga, terima kasih kepada kafein kopi susu hainan yang mak bagi, yang telah banyak membantu dalam proses menyahtinja kan syaitonirrajim di mata aku. dengan itu dapat lah mengulangkaji dengan jayanya sehingga subuh menjelang. 


tidak ketinggalan, ribuan terima kasih kepada perkhidmatan nasik lemak delivery dan abang nasik lemak yg baik hati, kerana sudi menghantar nasik lemak ke pintu rumah kami walaupun di pagi-pagi buta. perkhidmatan      
mereka sangat memuaskan hati.
 *eleh, rumah awek ko suke la kan! siap bagi extra paru lagi*



oh tidak ketinggalan, kepada makcik kedai dobi sebelah kedai K7 kerana sudi mendobi baju-baju saya yang seberat 3 kilo tu. seriously, jasamu amat ku hargai. *wangi wehh*



oh ya, kepada Jabatan Bekalan Air, sudi-sudi la memberi penghargaan kepada kami kerana sepanjang 2 minggu ni, kadar penggunaan air menurun mendadak kepada 30% penggunaan sahaja. kami sanggup mandi sekali sehari dan tidak mendobi baju, hanya untuk mengelakkan pembaziran air.    


oleh itu kawan-kawan



mari kita sambung tidur. sekian. ZzzzZ




*kamu-kamu yang belum exam atau yang masih exam, hoii sila lah jeles hokeh!!*



14 comments:

Nazim Sei Fitri said...

damat..damat..damat..
haha:D

enjoy bebenor yer..tidak lupa juga kepada jasa JKM..heh :P

cikmegipama said...

@Nazim Sei Fitri
terlupe pulak kat jasa JKM. mekaseh tuan JKM!! len kali boleh tumpang lagi~ tutot!!

Lan Bingka said...

yey..da boleh jenjalan..;)

cikmegipama said...

@Lan Bingka

yey...haha..jom jenjalan!!~

Hanny said...

wah,mentang2 da merdeka suka ye...
amacam,senang x paper dispensed??

cikmegipama said...

@Hanny
haha..suke laa..die pon same gak kan..last paper, boleh telan la..syukur~

apik pehe said...

kepada kerajaan..jangan la bagi air kt yah..nanti abes gitu jer..mandi setakat mane pon yah ni..tetap busukkk!!!
larii lalalaaa lariii

cikmegipama said...

@apik pehe

kejor!! kejor!! siap lah apik...

Encik Amie said...

haha.kehiduPan 2 minggu yg agak comel untk student2

cikmegipama said...

@Encik Amie
hehe..kan comel kan..haha.

Noor Aqillah Majid =) said...

wah wah. lepas neh pk results pulak >,<

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


kesian pulak tgk budak tu tido mcm tu :-D

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

cikmegipama said...

@Noor Aqillah Majid =)
uwarghh..takmo pk lagi!!

cikmegipama said...

@BLADE EDGE
hye~ waalaikumussalam~ hehe..comel kan~