Monday, February 21, 2011

hidup aku dah tak bermakna

ok aku bangun tido. gila! bilik cam sunyi. aku gelabah gila nak mampos. jantung aku sumpah nak terkeluar. siot! aku tak suka perasaan ni.



aku rasa cam tade life dah!
aku rase cam gelap la masa depan aku!
aku menyumpah dalam hati, "bodo, bangang la kau ni yah!! yang kau tido pesal??
dan mata aku da bergenang dgn cecair yang selalu nak tumpang bila aku stress.

teros aku fikir, pe nak jadi dgn aku kejap lg?
ape yg aku nak buat nanti?
aku jadi bertambah stress. kepala aku sumpah pusing-pusing. ahhhh!!!!



ada la dalam 5 menet, aku termenong mengenang nasib aku ape nak jadi nanti.



aku tak study pape lagi pharmacy management!!! aku tak start ape pon lg!! ape aku nak jawab kejap lagi?? sekarang da pagi. dah takde masa lagi nak study. baik kau mati jela yah.




erk, sekarang da pagi? sumpah lama gila aku tido, gara2 paper Mr. V, aku tak tido semalam.



ok kepala aku da tak pusing2 cam karipap pusing. oh baru aku perasan, aku tido pakai jam. aku tengok rupa2 nya baru pukul 4 petang nyah.!! dem.
tapi aku bersyukur, hari ini masih hari ini. bukan esok.
jadi aku still ada masa nak study benda alah tu. yeyy!!



so, aku decide sambung tido semula. jap g online jap. pastu nak mandi. pastu nak rendam megipama. perut da berkeroncong ana.




study? yea. aku janji aku study malam kang! promise *wink2

p/s: ni la slalu jadi bila tido petang. alah, korang pon sama kan? malu la tu nak ngaku. ceitt!!


ok bai nyahh, mak nak mandi dulu~





7 comments:

~~su manje~~~ said...

salam kenal dari sumanje..
jemputt singgah blog poem su ye,,
thanks

MegiPama said...

orait bebeh~ =)
thnx lawat sini~

Miecyber said...

Good luck Sis...
236 pulau di Malaysia belum ada nama

Muhammad Burn said...

Biasa juga jadi pada saya. kadang saya termenung lama memikirkan tentang benda yang saya tak paham... memang tak suka situasi macam tu.

MegiPama said...

@miecyber- thanx.exam seminggu..aiyakk

@burn- haah kan.bila tido petang kalau penat sangat memang jadi blur. banyak kali kena~

apik pehe said...

isk3..ni mesti main game komputer kuat smpai xnk stadi ni...hehe..

MegiPama said...

oh tidak~~ streamyx sangat melalaikan. SANGAT!!! haha