Saturday, February 26, 2011

zizan suka cikmegipama! OMG



oh2 tadi aku jenjalan. guess what? aku jumpa zizan. ala, zizan raja lawak tu lah.
wahh, ensem sungguh dia. aku pun pe lagi, borak2 la dgn dia. alahaii, aku da jatuh cinta laa.
ha, sape nak jawab kat mak bapak aku?

tapi the best part nye, aku rasa zizan pun da jatuh ati la dgn aku.



INI SERIUS!



buktinya, bila aku da nak blah, tiba2 je dia cakap camni..

"jangan pergi!! jangan pergi!! jangan tinggalkn zizan camni"

lebih kurang camtu la dia cakap. tapi nak wat camne. aku bz lah.
alaa, korang mesti tak caye kan. amek kau ni bukti nye.







amek kau. kan aku da cakap. tanak caye sudah, nama awak dollah~


haha.ok aku tipu je.takde nye aku jumpa dia. kalau aku jumpa, aku pelok2 da si idong nih.
eh2 sukati la, aku suka dia lah! ko tak suka, ko diam. haha.
sape kelip mata makna nya die suka cikmegi! eh bukan, sape kelip mata die suka zizan!
hehehehhh~ 


zizan cakap camtu dalam mimpi aku jela. *sangat bahagia ok~





p/s: mak nak tido~ penat la nyahh jenjalan, sakit kaki nih pakai wedges 4 inci. hambek kau nak sangat!





5 comments:

Nazim Sei Fitri said...

perah santan makan sendiri tol la dia ni..huhu..

MegiPama said...

ape nazim..tak paham. =.="

apik pehe said...

hahaha..cik yah ni..nk jumpa sangat nga zizan smpai termimpi mimpi..haishhh

JAI said...

Off Topix - Wahh blog nie dah cam blog cikepal dah..hehe

MegiPama said...

@apik pehe
suke die sgt lah. hehe

@jai
err..ade kne mgne gn cik epal ke?? =P
ape yg same?